Kärleksdirektören

Anteckningar om kärlek i allmänhet och på nätet i synnerhet.

måndag, september 26, 2005

Båtdejt

Våra medlemmar har förstås röstat om olika dejtaktiviteter och tyckte att båtdejt var en av de mest romantiska dejterna man kunde ha. Särskilt kvinnorna tyckte det. Och det är klart, det är absolut en övning i att samarbeta. När vädergudarna vill är det dessutom hur vackert som helst. Inte mycket går upp emot en kopp kaffe på svaj eller ett glas vin i sittbrunnen.

Jag kan själv varmt rekommendera båtdejt som dejtaktivitet. Finns mycket att titta på och mycket att prata om och inkluderar ett visst mått av äventyr. Hade faktiskt en båtdejt igår och det var andlöst vackert och romantiskt tills vi gick in i dimman. Bokstavligt. Vilket ofelaktigt ledde till diskussionen vända eller fortsätta. Och då är det plötsligt viktiga beslut och inte ett dugg romantiskt längre. Men så fort vi kom ut i solen blev det rätt romantiskt igen.

Jag seglade en del med ett av mina ex också. Det blev sådär lagom romantiskt när den mer eller mindre konstanta uppmaningen var "Skota för i h-e älskling, vi blir OMSEGLADE!". Är det tävling så är det.

Sedan är det måttligt romantiskt att tömma båten inför vintern, byta oljefilter och bära gamla konserver. Fast om det är en förstadejt så slipper man nog det.