Kärleksdirektören

Anteckningar om kärlek i allmänhet och på nätet i synnerhet.

måndag, september 05, 2005

Dåliga tecken

Steve Friedman har skrivit en artikel för Match.coms magasin Happen Magazine där han listar ett antal handlingar som, hur man än rationaliserar, faktiskt betyder att Han, den där mannen du dejtar, faktiskt inte är så himla intresserad av dig. Så när det ändå är måndag så kan vi lika gärna ta de dåliga tecknen på en gång:

1. Det tar honom mer än 24 timmar att ringa tillbaka när du har lämnat ett meddelande. Är man intresserad så vill man ringa tillbaka snart. En arbetsdag kan vara OK om han har ett stressigt jobb. Men ärligt, ett sms kan man faktiskt alltid klämma in.
2. Han har aldrig tid att träffa dina vänner eller din familj. Och du har aldrig träffat hans. Kanske inte det första man gör i en relation men efter ett par månaders dejtande så bör det nog vara dags.
3. Han kan inte planera någonting mer än en dag i förväg. Är han inte CIA-agent så borde han faktiskt kunna det.
4. Han ringer eller hälsar på sent på natten när han är lite på fyllan. Då finns det en viss risk att han bara föredrar ditt sällskap nattetid. Och resten kan du räkna ut själv.
5. Du vet aldrig var du har honom. Nog för att relationer är komplicerade, men alla män är inte raketforskning. Om han är intresserad så visar han det på ett eller annat sätt, med ett mejl, ett sms, en komplimang - så att du vet till viss del var du har honom i alla fall.

Hur vet man då att han ÄR intresserad? Tja, ett tips kan ju vara att fråga. Lite rak kommunikation skadar aldrig såhär på en måndag.