Kärleksdirektören

Anteckningar om kärlek i allmänhet och på nätet i synnerhet.

lördag, november 26, 2005

Lärdomar från bröllopsresa

Bröllopsresa är något som rekommenderas varmt. För att få bästa möjliga start på din bröllopsresa, tänk dock på att ditt pass bör vara giltigt i sex månader efter utresa om du åker till något långtbortistandestination. Annars kan det hända att du när du checkar in på Arlanda istället får tillbringa timmen du hade tänkt använda till att äta hamburgare och köpa pocketböcker och softa får:
1. Springa som en iller till passpolisen medan mannen checkar in.
2. Skrika åt alla femhundra ganska så sura människor i passkön att du måste få gå före för att din flight går om en knapp timme (eller låta din man göra det). Och höra hur hälften instämmer "vår flight går också om en timme". Och sedan förhandla.
3. Under väntetiden utvärdera samtliga alternativ till att hinna med flighten (som att istället åka två dagar senare, ställa in hela skiten eller ta en sista minuten till Mallis).
4. Sätta nytt rekord på sträckan passpolisen - gaterna bortåt helskotta och precis hinna innan de stänger gaten för att sedan fnittra hysteriskt lyckligt för att det faktiskt blev en bröllopsresa.

För övrigt är näsaporna på Borneo helt otroligt coola djur och man får en hejdundrans träningsvärk av att bestiga ett 4000-metersberg.