Kärleksdirektören

Anteckningar om kärlek i allmänhet och på nätet i synnerhet.

måndag, september 12, 2005

Måndagsexemplar

Måndagar är bra dagar för att ta tag i saker och ting. Det är lite som hösten överlag. När det blir sådär krispigt i luften så blir man sugen på att köpa stickade polotröjor, sortera foton, möblera om och göra bättre.

Om man har en profil på en dejtingsajt är måndag en bra dag att göra bättre. Det finns otaliga mer eller mindre vetenskapligt belagda tips om hur man skriver en bra profil. Det man ska ha i åtanke är att det är din profil och din profil allena som berättar för andra vem du är. Kan låta som en självklarhet men fundera över vad det säger om dig när du skriver "hmmm, tjaaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva här men det får du reda på om du kontaktar mig". Det är lite som en annons för tvättmedel som säger "Zapp, ett tvättmedel man inte riktigt vet vad det används till och det kanske inte tar bort fläckar men det är säkert bra för något. Köp det så får du se.".

Ett annat råd är att inte försöka vara alla till lags. En utslätad profil som man hoppas attraherar många är inte vägen att gå om man vill hitta rätt. Var specifik, var dig själv och nå dem du passar ihop med. Målgruppstänkande må låta lite krasst när det gäller kärlek, men det är inte helt fel.

Kaffedags.